ירידה במשקל ואסתמה מהו ההסבר?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/03/2020 | 01:42 | מאת: ירדן

שלום, אני שוקלת 70 על 1.63 ויש לי השמנה בטנית גדולה. היקף בטן 103. האם ירידה במשקל לבטן בהיקף תקין יכולה לשפר אסתמה קשה למצב של אסתמה בינונית? או שזה פחות סביר? כמובן שאני רוצה לרדת במשקל בלי קשר לאסתמה... ומהו ההסבר של השפעת המשקל על הריאות? תודה מראש

שלום, ירידה במשקל עוזרת לבריאות הגוף בכל מיני דרכים וגם בעקיפין יגכולה לעזור לשליטה על האסתמה עם פחות חומציות למשל מהקיבה, פחות עומבס על שרירי החזה ויותר קלות לנפח את הריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה