טוסופדרין= ותחושת קור בגוף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/03/2020 | 22:08 | מאת: יעל

שלום, יש לי שיעול כבר שבועיים. שיעול יבש לא חזרתי מחו"ל :) אין לי חום או כאב גרון. רק שיעול יבש וצרידות שנעלם הכל. מאחר וזה הפך למטריד בלילה עם התקפים. פניתי בית מרקחת . לא ניגשתי לרופא בשל העומס.. קיבלתי: טוסופדרין סירופ. נאמר 3 פעמים ביום 10 c. השאלה אם לקחת את התרופה שכן כל פעם שאני שותה נהיה לי קר בכל הגוף. בהתחלה זה היה עם המינון השני וכעת גם מינון אחד. אציין שהתרופה עזרה פלאים. לקחתי יומיים. יום שלישי - פחדתי לקחת יום רביעי שזה היום לקחתי פעם אחת בערב וקר לי.. האם התרופהה זו לא טובה לי?שאדע להבא.. בעלון כתוב שזו תופעת לוואי שצריך לפנות לרופא. בגדול אני כבר יכולה להתגבר לבד על הבעיה שלי. כי חל שיפור. תודה

שלום, אם את מתגברת לבד על הבעיה הכי טוב. לא כדאי לקחת תרופות שלא לצורך.

מנהל פורום מחלות ריאה