אסטמה וחשיפה לחולי קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2020 | 22:44 | מאת: יעל

בת 30, מאובחנת עם אסטמה אלרגית ומטופלת במשאף סימביקורט פעמיים ביום. יש התקפים בערך של פעם בשבוע עם הקלה לאחר שימוש במשאף וכדורי טלפסט. עובדת כאחות במחלקה כירורגית, עקב המצב יתכנו שינויים בשיבוצים בעת חירום,כלומר שקיימת אפשרות לשיבוץ במחלקת קורונה,רציתי לדעת עד כמה יכול לסכן אותי? סהכ אסטמה שלי די בשליטה. מצד שני מכירה את המצב בו צינון קל יכול להוות אצלי טריגר להתקף. המלצות כלליות כיצד לנהוג?

שלום, בתור אחות יש הוראות קפדניות איך להימנע מחשיפה לחולי קורונה ואם את פועלת לפי כל הכללים את מוגנת. הצוות הרפואי אינו מופקר חלילה ואני ממליץ שתבדקי מול מנהלת הסיעוד שכל כללי הזהירות מיושמים במחלקה שלך.

מנהל פורום מחלות ריאה