תפקודי ריאות נמוכים מהנורמה והקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2020 | 19:12 | מאת: אבי

שלום רב. לפני 4 שנים נשלחתי לבצע בדיקת תפקודי ריאות,לא בגלל שהייתה לי איז שהיא בעיה בנשימה,אלא בגלל שהתגלה אצלי סרטן אשכים והייתי צריך לקבל 3 תרופות כימותרפיות שאחת מהן לא נותנים למי שיש תפקודי ריאות נמוכים. תוצאות בדיקת תפקודי הריאות היו שהתפקוד נמוך מהנורמה ולכן קיבלתי רק 2 תרופות כימותרפיות ואת התרופה השלישית לא קיבלתי. יש לציין שהפסקתי לעשן לפני 30 שנה(כיום בן 50). היום ברוך השם אני רק במעקב אונקולוגי. שאלתי היא... האם לאחד כמוני שיש תפקודי ריאות נמוכים מהנורמה יש מה לדאוג יותר בגלל הקורונה שלפי מה שהבנתי פוגעת בשלב השני בריאות(דלקת ריאות)? תודה ובריאות לכולם.

שלום, כמו הרבה אנשים שסבלו מבעיה בריאות יש להיזהר יותר מחשיפה לקורונה.

מנהל פורום מחלות ריאה