קורונה - מצלמת חום בקולרציה עם xray בחולי דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2020 | 14:31 | מאת: אודי מלין

מחקר 1 מדבר על אייפון - נשמע טוב מחקר 2 - נשמע טוב מחקר 3 לגבי הסארס - נשמע טוב smartpatients.com/trials/NCT03261479 https://www.researchgate.net/publication/322289283_Similarity_of_chest_X-ray_and_thermal_imaging_of_focal_pneumonia_A_randomised_proof_of_concept_study_at_a_large_urban_teaching_hospital https://books.google.co.il/books?id=DuSiRV-4XyoC&pg=RA1-PA103&lpg=RA1-PA103&dq=infra+red+camera+pneumonia&source=bl&ots=ZizjW-jKvc&sig=ACfU3U0zpuPYlIfRuRAZhhbk2erIhXOCqA&hl=iw&sa=X&ved=2ahUKEwis1b74rpLoAhU-QkEAHfPsDNMQ6AEwEHoECAoQAQ#v=onepage&q=infra%20red%20camera%20pneumonia&f=false אני מתנצל שקטונתי אבל מוחי ברשותי ולמרות שאין קורלציה בין הדחף לרעיונות לבין איכותם, משאכן יוביל בהכרח למצבי זיהוי חיובי של מאומה, רמת הדחף לא תיתן מנוח ותוקל רק בפעולה גם אם מס שפתיים.

11/03/2020 | 14:34 | מאת: אודי מלין

העניין הוא שאפשר ככה לבדוק מסות של אנשים ומתוכם לבחור ולמקד כמות קטנה יותר לבדיקות יעודיות לקורונה. אבל נירלי שכל אחד שמראה תמונת חום של דלקת ריאות חלילה צריך להיות מיודע ומטופל...

11/03/2020 | 14:38 | מאת: שדכך

וגם... זה לא צריך להיות כזה יקר. יש את המכשיר לנזילות לאינסטלטורים שאפשר לגייס אותם למילואים רפואיים. יש בebay מצלמות זולות בהרבה. כמה מאות שקלים. אולי זה יספיק כי המחקר הראשון מדבר בכלל על מצלמה של אייפון! זה באמת לא כזה יקר.

מעניין, תודה

מנהל פורום מחלות ריאה