cbd לטיפול באסתמה, האם יש בזה משהו?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2020 | 00:38 | מאת: מאיה

שלום, האם ידוע לך אם שמן cbd יעיל קצת לעזרה עם אסתמה? ברשת יש על זה הרבה מידע שזה כביכול ממש עוזר... רק שאני חוששת שהמידע הוא שיווקי. כמובן שבנוסף למשאפים.. והאם ישנן תרופות שניתן לקחת עם פוסטר מינון מקסימלי וכדור 1 סינגולאייר על מנת לא להגיע פרדניזון שהן לא טיפול ביולוגי? תודה!

שלום, המידע על CBD ברשת הוא לא מעולם הרפואה הקונבנציונאלי ואני לא ראיתי שיש לטיפול זה הוכחות מדעיות. לבי השאלה השניה - במקביל צריך לחפש סיבות להחמרה ולטפל בהן.

מנהל פורום מחלות ריאה