תפקודי ריאות בעת החמרה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/03/2020 | 00:31 | מאת: רוני

שלום, האם עם אסתמה קשה כשלא מאוזנים זה לא עלול להיות בעייתי לעשות תפקודי ריאות ותגר מטכולין? כי יצירת התקף אסתמה אצלי גורם להחמרה עוד יותר קשה של חודשים. והאם יכול להיות מצב שחולה אסתמה קשה שהוא קצת לא מאוזן יעשה תפקודי ריאות והם יצאו תקינים? אני פשוט צריכה לקראת זולאייר... כי אצל רופא הריאות הם יצאו לי תקינים בבדיקה הקצרה. תודה מראש

שלום, כדאי להתייעץ בעניין עם רופא ריאות שמטפל בך. עקרונית, אם תפקודי הריאות תקינים אפשר לבצע תגר מטכולין. כדי לקבל זולייר צריך לראות שיש תפקודי ריאות שתומכים באסתמה, גם אם יש מהעבר זה צריך להספיק.

מנהל פורום מחלות ריאה