אסתמה חמורה והעלאת הדופק

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/03/2020 | 00:16 | מאת: מאיה

שלום, יש לי אסתמה חמורה עם פוסטר 8 שאיפות ופרדניזון. בחודשים האחרונים אני לא מאוזנת למרות קורס פרדניזון. יש לי בנוסף טכיקרדיה תנוחית, הדופק קופץ בעל ל 30 בעמידה ויש תחושת טרום עילפון ועילפונות. בנוסף ישנה אסתמה של המאמץ. האם זה נכון שבמצב כזה כשאני לא מאוזנת עדיף להמנע כמה שיותר מפעולות שמעלות את הדופק? ללכת ממש לאט בבית ולא לעשות ספורט בשום אופן? (לפחות עד לאיזון). תודה מראש

שלום, שימוש מוגבר בפוסטר עלול לגרום לדופק מהיר. פעילות גופנית מומלצת לפי יכולתך ובעיקר מומלצת הליכה.

מנהל פורום מחלות ריאה