טיפול ביולוזי זולאייר מהן תופעות הלוואי?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/02/2020 | 23:46 | מאת: אפרת

שלום, מהן תופעות הלוואי של הטיפול זולאייר? והאם בטיפול אסתמה קשה יכולה להפוף לאסתמה שמאוזנת עם סרטייד 250, או שזה לא סביר? והאם זה נכון שצריך להמשיך עם זה כל החיים כדי שהאפקט ימשיך או שאפשר אחרי כמה שנים להפסיק והאפקט ישאר? תודה רבה

שלום, לכל טיפול יש תופעות לוואי אולם מנסיוני מרבית החולים שמקבלים טיפול בזולייר לא סובלים מתופעות לוואי. במקרה שהאסתמה שמאוזנת עם משאף אין סיבה להוסיף טיפול ביולוגי שבמקרה של זולייר גם כרוך בזריקות פעם בשבועיים או חודש. עקרטנית אם הטיפול בזולייר חיוני הוא ממשיך לתמיד.

מנהל פורום מחלות ריאה