ליחה דמית בעיקר בבקרים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/02/2020 | 05:06 | מאת: עלמה

שלום, בת עשרים ובריאה לחלוטין בדרך כלל. לא מעשנת וללא מחלות רקע. ממש בשבוע וחצי האחרון בכל בוקר שמתי לב שיוצאת לי ליחה דמית לחלוטין בכיור ולא בהכרח עם שיעול אלא פשוט הליחה של הבוקר. התופעה קיימת בעיקר וכמעט שרק בבוקר, מדובר במרקם גושי וכבד מליחה רגילה ונראה כמו גוש של דם. אין כאבים מיוחדים או שום סימפטומים אחרים מלבד ליחה דמית וסמיכה. מצורפת תמונה(תצלום כיור). עוד לא ערכתי בדיקות כלשהן , ובלי קשר יש לי בדיקת דם בשבוע הבא. רציתי לקבל הערכה ולשאול ממה הדבר יכול להיות

שלום, אולי זה נובל מליחה ויובש שמגיע ממערות הפנים והאף. מציע להיבדק קודם ע"י אא"ג.

מנהל פורום מחלות ריאה