מפיץ ריח ואסתמה האם זה בעייתי?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/02/2020 | 15:57 | מאת: רוני

שלום, יש לי אסתמה חמורה. בבניין הקודם שגרתי בו אחרי שנים שלא היה מפיץ ריח קומתי, שמו בקומה מכשיר מפיץ ריח(אין חלון לאוורור) וזה מאוד החמיר לי את האסתמה וגרם להתקפים. לא יכלתי לצאת מהדלת, והריח גם היה נכנס למטבח והסלון. רכשתי דירה אחרת, ועם המזל שלי, שמו גם שם מכשיר מפיץ ריח קומתי כדי להתמודד עם פיר האשפה שבקומה. (קניתי במיוחד קומה גבוהה בגלל אלרגיה לברוש וזית שיש בכל מקום, ובבניינים כאלו יש פיר אשפה). עוד לא נכנסתי לדירה, ואני חושבת למכור אותה ולחפש שוב דירה שלא תסכן אותי. אמא שלי חושבת שאני מגזימה ושזה לא מסוכן עבורי. האם תוכל בבקשה לחוות את דעתך, על מנת שאוכל להראות לאמא שלי. האם זה עלול לסכן אותי, והאם במקרה כזה היית ממליץ על חיפוש דירה אחרת? לי ההיגיון והתשובה ברורה... אבל לה לא.(השכנים לא מוכנים לשנות את המצב) תודה מראש

שלום, אכן יש תיאורים לא מעטים של החמרה של אסתמה בעקבות בושמים שונים. זה נשמע באמת קצת קיצוני למכור את הדירה בגלל זה. אולי יש מפיץ ריח אחר שלא מפריע לך ואפשר למצוא פשרה עם השכנים שאת תמלאי את מפיץ הריח בקומה בבושם שלא יפריע לך.

מנהל פורום מחלות ריאה