Ct תוצאה ברקע nsip cellular type

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/01/2020 | 10:33 | מאת: Ya

שלום רב בוצע לי סיטי ללא חומר ניגוד נתקבלה התוצאה הצללות בצפיפות זכוכית מט אשר הודגמו בבדיקה קודמת האומות התחתונות לא הודגמו בבדיקה הנוכחית לא ברור האם היה מדובר בהצללות אמיתיות או שינויים דפדנטיים הצללות נודולריות זעירות בהיקף קידמי של אונה ימנית עליונה נראות ללא שינוי משמעותי קשרית הצללה תת פלוארלית בהיקף תחתון של אונה ימנית תחתונה יתכן תמט תנוחתי האמת שרוב מה שנכתב בפענוח הזה מעולם לא היה בפענוחים אחרים שיש לי כמו כן זכוכית. מט ידוע כמו כן בניגוד לפעמים קודמות תמיד בוצע סיטי עם חומר ניגוד בגדול לא ברור כלום מהתשובה הזו והכול בגדר יתכן תודה

שלום, קשה לתת תשובה ברורה לפי הפיענוח. לפעמים מפענחים שונים משתמשים בסגנון שונה וקשה להשוות בין פיענוח לפיענוח כשלא מדובר באותו מפענח. נראה שנעשתה השוואה לבדיקה הקודמת ויש נסיגה בחלק מהממצאים כך שבוודאי אין החמרה במחלה.

מנהל פורום מחלות ריאה