אסטמה מטהכוליןןןןןןןן

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/12/2019 | 05:57 | מאת: חיים

שלום וברכה שמי חיים בן 20 עשיתי סיטי יצא לי שיש לי ברונכיאקטזיות ויש לי גם אלרגיות ובדיקת מטהכולין יצאה חיוביות בקבוקון שלישי או רביעי הוריד לי 28% ויש לי המון ליחות בגרון אף סתום וכו האם הבדיקה של מטכולין חיוביות יכולה לצאת חיובית בגלל הפרעות שהזכרתי שיש לי ואם כן הגיוני שיום אחד יצא שלילי ?אני מאוד מפחד ממצבי בעיקר שלא היה לי אסטמה עד לפני שנה אז אשמח לדעת מה ישלך להגיד בנושא

שלום המטכולין החיובי מעיד על תגובות יתר של הסימפונות. רואים את זה בעיקר באסתמה וזה מתאים לתלונות האלרגיות שלך. לרוב הבדיקה לא משתנה אבל זה לא מה שחשוב. מה שחשוב הוא לשלוט במחלה ולשפר את התפקוד שלך וזה בנחלט אפשרי בטיפול מתאים.

מנהל פורום מחלות ריאה