קשיי נשימה קושי בלשאוף אוויר עד הסוף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/11/2019 | 13:33 | מאת: ישראל

שלום רב כבר מזה תקופה של כמה שנים ישלי קושי בלהכניס אוויר עד הסוף אל הסערפת ומתי שאני מנסה בכוח להכניס אוויר ולהחזיק אותו 2 שניות ביפנים ישלי הרגשה של לפני עילפון כזה ממה זה יכול לנבוע הייתי אצל רופא משפחה ראה שאין לי איזה רעשים מוזרים בריאות ואמר שהוא לא חושב שיש משהו, אך את הקושי בלהכניס אוויר עד הסוף יש ולפעמים ישלי דפיקות לב כאילו הפרעה בקצב הלב. אני בן 26 ומעשן כבר 10 שנים

שלום, התלונות שאתה מעלה לרוב לא מעידות על מחלה. כדאי כמובן להפסיק לעשן.

מנהל פורום מחלות ריאה