תוצאה של דגימות מהריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/11/2019 | 19:34 | מאת: לירז

שלום נתקבלה תוצאה של דגימות מהריאה Trancberoncial biopsy cryo Chronic interstitial PNEUMONIA without architectural distortion and fibrosis in addition fibroblastic plaques (organizing PNEUMONIA pattern) The features highly suspicious nsip cellular type But Hp CannOt be excluded multiple sections examined Cell block 4r ברור שיגיע לרופא ריאות אבל אשמח לדעת מה זה אומר ובאיזה שלה זה ?? תודה מראש

שלום, מדובר במחלה דלקתית כרונית של הריאות. יש טיפולים למחלה והשלב נקבע לפי תפקודי הריאה ותמונת הסיטי.

מנהל פורום מחלות ריאה