אסתמה ואלרגיה לאבק... קצת להבהיר דברים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/11/2019 | 19:27 | מאת: אפרת

שלום, אשמח לברר לגבי אסתמה (סרטייד 250 ובחורפים 500) ואלרגיה לאבק. אני לא לוקחת אנטיהיסטמין, לא מתעטשת אבל כן יש נזלת, אז לוקחת ספריי אבאמיס. אבק לצערי יש בכל מקום, מתי בעצם יהיה התקף בעקבות אבק? זה רק כשנחפשים לכמות גדולה? ונאמר היו פעמים שסידרתי ארון במשך שעה והכל היה בסדר, ואחרי כמה חודשים שוב סידרתי ארון והיה לי התקף. והאם במקרה של אסתמה קשה, כן כדאי לקחת אנטיהיסמטין קבוע אפילו שלא מתעטשים אלא רק למטרה שלא יהיה התקף אסתמה? תודה מראש

שלום, לפעמים לוקחים אנטיהיסטמין במשך תקופה. האלרגיה היא לקרדית אבק ולא לאבק עצמו. לכן לא תמיד מה שנראה כאבק יש בו קרדית אבק וגורם אלרגיה.

מנהל פורום מחלות ריאה