האם ישנם טיפולים נוספים לאסתמה שהם לא טיפולים ביולוגים והם בכדורים?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/11/2019 | 20:43 | מאת: אורי

שלום, האם חוץ ממשאפים, מבחינת תרופות בכדורים לאסתמה אין עוד תרופות חוץ מסינגולאייר ופרדניזון שהם לא טיפולים ביולוגים? והאם זה נכון שלחות לא טובה לאסמה? כי במקום אחד קראתי שיובש לא טוב... ובמקום אחר לחות. תודה מראש

שלום, תאופילין היה בשימוש בעבר אבל הוא פחות מומלץ היום. לחות פחות טובה לאסתמה והיא יכולה להביא איתה מחוללים שונים של זיהום אוויר.

מנהל פורום מחלות ריאה