קצת תהיות בנושא של אסתמה...

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/11/2019 | 19:44 | מאת: שירן

שלום, האם אדים חמים יכולים לעזור קצת לפתוח את הריאות במצב של אסתמה ולהרחיב את הסימפונות? הכוונה היא לא בהתקף אלא בזמן שאין איזון של 100 אחוזים והנשימה קצת כבדה, כמובן לא במקום וינטולין. האם אאוזינופילים זאת בדיקת דם שנמצאת בבדיקות הדם הכלליות שעושים כל הזמן או שצריך לבקש אותה במיוחד? תודה רבה

שלום, לא ידוע לי שאידים פותחים את הריאות. הם יכולים להוסיף לחות שעוזרת בפינוי הפרשות וכך יש עזרה עקיפה. אאוזינופילים נבדקים בכל ספירת דם רגילה.

מנהל פורום מחלות ריאה