דרישה לנשימות עמוקות כל כמה דקות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/10/2019 | 11:14 | מאת: דימה

שלום רב דוקטור.אני גבר בן 44 .יש לי cood קל לטענתו של הרופא היחס בין fev l fvc1 שווה 67%.מעשן לשעבר לא מעשן כבר שנה ומשהו.בזמן האחרון שמתי לב שכל כמה דקות אני צריך לפהק ולקחת נשימה עמוקה כדי להסדיר את הנשמה .האם זה החמרה בתפקוד ראיות ואני צריך ביקורת דחוף? התור לרופא ראיות בסוף נובמבר.הולך לבצע סיטי חזה בעוד שבוע כי בקורת על קישורית קטנה שנמצאה בסיטי מלפני שנה.חשוב לי לדעת האם המצב החמיר?מטופל במשאף רילבר פעם ביום.

שלום, זה לא מעיד על החמרה. לפעמים זה נובע ממודעות יתר לנשימות. האם במקרה שאתה מרוכז בדבר מסויים כגון סרט טוב או פעילות אחרת זה גם קורה באותה מידה?

מנהל פורום מחלות ריאה