אסתמה של המאמץ... האם זה לא בעייתי?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/10/2019 | 00:31 | מאת: אפרת

שלום, יש לי אסתמה שהחמירה ולעיתים סרטייד 250 פעמיים ביום וסינגולייאר לא מפסיק לי, ובחורפים צריך סרטייד 500 פעמיים ביום. בנוסף יש לי אסתמה של המאמץ. האם ביצוע ספורט כשיש אסתמה בינונית או קשה ואסתמה של המאמץ לא עלול להיות בעייתי או להחמיר את המצב בסופו של דבר? כי לפנ כן במצב היותר קל הייתח עושה ספורט עם 2 שאיפות וינטולין, אחרי ההחמרה הפסקתי.. ואני מפחדת שעוד אחמיר לעצמי את המצב עם ספורט קבוע. תודה מראש

שלום, אין בעיה אבל צריך להיות קשובים לגוף וכמובן לקחת טיפול במשאף לפני הפעילות הגופנית.

מנהל פורום מחלות ריאה