אסטמה ומלא ליחות (ברונכיאקטזיות )

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/10/2019 | 17:56 | מאת: יגאל

הייי אני כל בוקר משתעל עם מלא ליחות אני מקבל אנטיביוטיקה קבועה ולצערי אין שיפור וכל הזמן ליחות אובחנתי גם עם אסטמה אז הכל נהיה בעייתי ורציתי לשאול אם צריך לעבור איזה ברונוכוסוקפיה כי הטיפול עם המשאפים והאנטיביוטיקה לא עוזר לי אולי יש משו שלא מגלים האם זה הכרחי לעשות ברונכוסקופיה או מה לדעתך הצעד שצריך לעשות ?

שלום, יש כמה בדיקות שאפשר לעשות כגון סיטי חזה, תרביות ליחה, בדיקות דם וברונכוסקופיה. מציע להגיע למרפאת ריאות להערכה.

15/10/2019 | 03:44 | מאת: אני שוב

עשיתי סיטי יצא שיש לי ברונכיטאקטזיןת ואחרי טיפול של כמה חודשיים של אנטיביוטיקה עדיין אין שיפור אני אדם צעיר והריאות שלי לא מתרפות מה אתה מציע

מנהל פורום מחלות ריאה