נפחת ריאותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/10/2019 | 03:40 | מאת: יעל

אמא בת 77 חולת אמפיזמה ממוצע לחץ האוויר בדם שלה ללא מחולל:88 היא נמצאת 24/7 מחוברת למחולל חמצן האם זה בסדר כך? האם יש לך עיצות לשיפור איכות חייה? ראוי לציין שכל השנים עישנה סיגריות ובחצי שנה האחרונה הפסיקה הייתה מאושפזת במחלקת ריאות בסורוקה לא ברור לי למה אתם מכריחים לכתוב 20 תווים לפחות כתבתי כבר את כל שאפשר בנושא הנדרש לו ייעוץ אגב:אמא עישנה 60 שנים כל החיים היתה אישה בריאה לחלוטין אך נפלה שברה מפרק ירך עשתה ניתוח ןבתוך כדי אשפוזה לניתוח גילינו את בעית נפחת הריאות אמפיזמה הכי מדאיג אותי שהיא מרותקת למחולל החמצן ולא מתקיימות הפסקות ממנו תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

שלום, אמפיזמה היא מחלה שנגרמת בעיקר בגלל עישון סיגריות. לצערי את הנזק שנעשה אי אפשר לתקן. חמצן ניתן כשהסטורציה מתחת ל 90%. ניתן לתת גם טיפו במשאפים או אינהלציות. במקרים שיש זיהומים לפעמים משלבים גם טיפול אנטיביוטי. מציע שתגיעו למרפאת ריאות במקום מגוריה להמשך טיפול.

מנהל פורום מחלות ריאה