קוצר נשימה ותחושת ליחה/גוש בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/09/2019 | 00:45 | מאת: עדי ל

שלום, כבר חצי שנה שאני סובלת מקושי בהכנסת אוויר. קוצר הנשימה תוקף אותי ללא הכנה מוקדמת וקורה גם בישיבה ללא פעילות וגם במאמץ. בנוסף, נלווית לזה תחושה משונה של ליחה/נוזל בגרון המרגיש כמעין גוש שלא ניתן לבלוע. ביצעתי צילומים, בדיקות דם, אולטרסטונד איברים פנימיים ולא נמצאה הסיבה לקשיי הנשימה ולגוש. אציין שביקרתי אצל אף אוזן גרון שנתן לי זריקת סטרואידים אשר הרגיעו את תחושת הגוש בגרון אז עם הזמן הכל חזר. אציין שקוצר הנשימה לא נפסק לאחר מתן הזריקה ונשאר לסרוגין.(אינני סובלת מצרבות) אני מיואשת אודה לקצה חוט כלשהו תודה!!

שלום, כדאי לבדו שאין אסתמה בעזרת תקודי ריאות. בהמשך לשקול בדיקת סיטי אם אין שיפור.

מנהל פורום מחלות ריאה