צילום חזה -מחלת NSIP

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/08/2019 | 14:53 | מאת: דליה

שלום רב בגלל התקפי שיעול חזקים נשלחתי לצילום חזה בפיענוח נאמר הצללות פסיות גסות בבסיסי שתי הריאות אין תסמין אל באורלי או תפליט פלאורלי שינויים ידועים וללא שינוי משמעותי בהשוואה עם צילום משנת 2017. מה זה הצללות פסיות גסות? תודה ויום טוב

שלום, מהכותרת של השאלה שלך אני מבין שאובחנת במחלת NSIP שזו דלקת כרונית של הריאות. ההצללות המתוארות הן סימן רנטגני של המחלה והעובדה שהן ללא שינוי מ 2017 היא סימן טוב, כך שהמחלה אינה מתקדמת.

30/08/2019 | 05:45 | מאת: דליה

תודה תודה .

מנהל פורום מחלות ריאה