טיפול בסימביקורט אסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/08/2019 | 14:47 | מאת: אורן

שלום אני בן 48 בחודשים האחרונים קצת קוצר נשימה. בבדיקת רופא ריאות אמר שכנראה יש לי קצת אסתמה אולי תקופתית. המליץ על לנסות סימביקורט. ראיתי שבסימביקורט יש לקטוז. אני לא אלרגי ללקטוז אבל רגיש ללקטוז. אם אני אוכל מוצרי חלב אפילו גבינה צהובה יש לי כאבי בטן ושלשולים ולכן כבר 25 שנה לא אכלתי שום מוצר חלב. אפילו לא מעז לנסות פרוסת גבינה צהובה שיש בה ממש מעט לקטוז האם סימביקורט יכול לגרום לי לכאבי בטן ושלשולים או שזה לא סביר? זה בעיה? תודה רבה

שלום, זה לא סביר שתהיה בעייה. האלרגיה ללקטוז היא בעיקר באכילת לקטוז וכאן מדובר במינון מינמלי שנשאף ולכן לא צפוי שתהיה בעיה.

מנהל פורום מחלות ריאה