חשד לחזה אויר מבקש חוות דעת שניה בנוגע לצילומים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/08/2019 | 09:18 | מאת: אורי

שלום דוקטור, מזה כבר שלושה ימים שיש לי כאבים בחזה מצד ימין למעלה. בעברי היה לי אירועי חזה אוויר ספונטני גם מימין וגם משמאל. יש לציין שמדי פעם בפעם יש לי כאבים חוזרים מאז המקרה הראשון, וכל פעם שהלכתי לבדוק את זה, העניין התברר כלא כלום. אתמול החלטתי אחרי כאבים של שלושה ימים לפנות ל"טרם" על מנת לבדוק את העניין, בטרם בדקו אותי וביצעו לי צילומי חזה ובצילומים מסתבר שאין כלום ושחררו אותי. ועדיין אני סובל מכאב שלא מפסיק. אשמח אם תוכל לעיין בצילומים שאני אצרף על מנת שיהיה לי שקט נפשי בזה שהצילומים קיבלו חוות דעת שניה. תודה והמשך יום מקסים

שלום, במגבלות הטכניות של צפיה בצילום באינטרנט גם אני לא רואה חזה אוויר או בעיה אחרת בריאות שגורמת לכאב.

מנהל פורום מחלות ריאה