נשימות - האם מחרדה??...

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/08/2019 | 10:30 | מאת: נופר

היי ד"ר, לפני כמעט שלושה חודשים חוויתי התקף חרדה בפעם הראשונה. נבדקתי ע"י קרדיולוג, אקו במאמץ ובמנוחה. צילום חזה. הכל יצא תקין. מאז אני מתעסקת המון בנשימות שלי, מרגישה שקשה לי לנשום,שאני מתאמצת. בלילה אני ישנה כרגיל ולא מרגישה שום דבר. רציתי לדעת האם יש בדיקה שעליי לבצע כדי לשלול משהו אחר? או שאם השינה שלי תקינה,בדיקות דם,צילום חזה ואקו תקין זה מספיק? אציין שאני בת 27 ובריאה בדרך כלל.

11/08/2019 | 10:32 | מאת: נופר

אוסיף שמס' פעמים במהלך התקופה הזו עשיתי בדיקת סטורציה גם - הכל יצא תקין

שלום, אני מציע שתנסי לטפל בחרדה במידה שאין שיפור לשקול בדיקות נוספות כמו סיטי חזה ותפקודי ריאה מלאים.

12/08/2019 | 07:56 | מאת: נופר

תודה על תשובתך. אשמח לחידוד קטן... היו ימים בתקופה הזו שלא ישנתי טוב. כבר למעלה מחודש אני ישנה כמו שצריך בלי להתעורר באמצע הלילה. האם זה יכול לחזק שזו חרדה?...

כן

מנהל פורום מחלות ריאה