דלקת ריאות שוב אחרי חודש

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/07/2019 | 17:45 | מאת: ניבה אוזן

מדוע חוזרת הדלקת בריאות אחרי חודש אם אנטיביוטיקה אותם התסמינים של חום והרגשת קושי נשימה וכאבים בשירירים בידיים מחלת רקע של החלפת מסתם אאורטאלי בשנת 1996 אם ידיעה שמחליפים אחרי 10-15 שנה האם יש קשר למצב ,המסתם של בנאדם כבר עברו הרבה שנים אחרי 4 לידות אז רציתי לדעת אם יש קשר לדלקת ריאות שחוזרת על עצמה ?

שלום, אני לא רואה קשר בין המצב לאחר החלפת מסתם לבין דלקת ריאות חוזרת. כדאי לבדוק כמובן את המסתם למעקב עם אקו לב באופו מסודר.

מנהל פורום מחלות ריאה