שיעול ים קצרים יבשים ממושכים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/07/2019 | 23:40 | מאת: אבי

שלום.גבר בן 50.כחודשיים שיעולים קטנים יבשים מס שיעולים תכופים במצב שמרים קול כל שנייה שיעול.אין כאב בחזה אין קוצר נשימה .ספירת דם תקינה ב.דם מיקרפלזמה עגבת תקינים סיטי ריאות תקין.כל טיפול שניתן לא עזר והופסק.משאף סטרואידים.סירופ.אנטביוטיקה.מדד אחד של דלקת היה בגבול הנורמה אבל גבוה לקראת הסוף יש סיכוי שב.הדם בוצעה בזמן מאוחר(אחרי חודשיים)מה נשאר לבדוק?מה הסיכוי שזה מעצבים או חס וחלילה שחפת??אסור להסתכל בגוגל מכניס לסרטים.

שלום, כנראה שאין מחלה רצינית לפי כל הבדיקות שעברת, לפעמים במצבים כאלה עושים ברונכוסקופיה. מציע להתייעץ העניין במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה