בבדיקה נמצא קשרית תת-פלאורלית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/07/2019 | 14:13 | מאת: רן

בס"ד שלום רב שמי רן, בן 32.. בבדיקות שארחתי לבלוטת יותרת התריס(אדנומה) שבוספן הוחלט על ניתוח להסרת הבלוטה, ראיתי שצויין בבדיקות כך: * MIBI 5.12.18 במרכיב ה- CT אשר אינו אבחנתי נראה נגע סקלרוטי קטן באספקט לטרלי שמאלי של חוליה T9 - אי גרמי קרוב לודאי. *וב- CTA-4D 21.5.19 נראות בלוטות לימפה במפתי בית החזה מתחת לאונות בלוטות התריס. שאר מבני צוואר שנסרקו ללא פתולוגיה ראיה לציון. קשרית תת-פלאורלית קטנה ב- RUL ללא שינוי בהשוואה ל-CT מצפוי MIBI מ-5/12/18. האם יש סיבה לדאגה?.. תודה רבה

שלום, לפי המתואר מדובר בקשרית קטנה ולא חשודה ולכן אין מקום לדאגה. מומלץ להגיע למרפאת ריאות למעקב.

מנהל פורום מחלות ריאה