ברקע nsip type cellular lung disease

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/06/2019 | 20:40 | מאת: יאלוש

שלום ביצעתי סיטי ריאות מבצעת עפ הנחיות רופא ריאות מטפל ... ובכן ארטיפקטים מעט מגבילים את הערכה הצללות עדינות בצפיפות זכוכית חלב ללא שינוי מהותי באונה ימנית עליונה יתכן נסוג באופן מינימלי אזור הטרוגני מודגם באונה ימנית תחתונה קשה לשלול שארית של הצללות זכוכית חלב גם באונה זו רשאית לימפה פאראטרכיאלית ללא שינוי תפליט פרידיקלי מזערי סיכום הצללות עדינות בצפיפות זכוכית חלב בריאה הימנית קרוב לוודאי תהליך זיהומי/דלקתי או שרידי תהליך כזה לא השתנו מהותית מהבדיקה הקודמת אני מבינה שאין שינוי אני מטופלת באימורן 100 מג ביום חוץ מפרדניזון יש מה לעשות (לא יכולה לקחת פרדניזון בשל תופעות לוואי חדות ) תודה בת 38

שלום, יש עוד תרופות חוץ מאימורן וסטרואידים. צריך לשקול בכל תרופה רווח מול תופעות לוואי ולהחליט.

מנהל פורום מחלות ריאה