האם פרדינזון מתנגש עם צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/06/2019 | 16:16 | מאת: נס

בן זוגי חולה בפיברוזיס ריאתי בן 70 מועמד להשתלה.המחלה התחילה כדלקת בריאות משנת 2011.והתפתחה לפיברוזיס.מקבל פרנדינזון 10מ ג קבוע מ2011 +התחלנו לפני שנה וחצי אסברייט.(כיום הוא בהפסקה מהתרופה לאחר שהייתה לו שפעת וזה עשה לו בלגן)השאלה שלי אם הוא יכול לקחת תרופה צמחית כמו כמוסות פטריות שמחזקת את מערכת החיסון שהיא מאוד חלשה?כי מצד שני אנחנו מדכאים את מערכת החיסון עם הפרדינזון.לפי הרוקח אפשר לקחת רק לא ביחד.רציתי לשמוע את דעתך.תודה מראש.......

שלום, אני לא מתמצא בכמוסות של פטריות אבל אני מציע להתייעץ עם הרופא המטפל לפני שמוסיפים טיפול כלשהוא.

מנהל פורום מחלות ריאה