קושי נשימה בשכיבה על הגב.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/05/2019 | 19:49 | מאת: נשימה בשכיבה

שלום סמתי לב בזמן האחרון כשאני שוכב על הגב מעל לאיזה 10-15 קשה לי לנשום יש הרגשה שבית החזה יחד אם עוד כמה חלקים בגוף מצתמקים משהוא מוזר כאילו השרירים בידיים בגב בחזה ובצוואר מחביאים רפואיים כאלה ואחרי שאני קם לוכך לי זמן עד שאני יכול להזיז את השרירים האלה ולהיתייצב כל זה מקלובה בסחרחורת מוזרה גם מה זה? רצוי לציין שאני בחור צעיר בן 25 בריא יחסית בעל כושר גופני סביר ומעשן שלושתרבע קופסה ביום +- נשמח מאוד לדעתכה בתודה מראש

שלום, לא ברור לי מה הסיבה לתלונות שלך. אולי אתה סובל מתשישות או מיגרנה. מציע לבקש מרופא המשפחה לעשות בדעקות כלליות ואקג.

מנהל פורום מחלות ריאה