קשר בין נטילת א ידקור 200 מג לתופעה של קישוריות רכות בראות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/05/2019 | 13:16 | מאת: יורם

אני עברתי לפני כנ4 שנים היפוך להפרעות קצב במסגרת טיפול תרופתי קבלתי את התרופה לעיל במשך 3 שנים לפני כחודש ללא כל קשר עברתי סי טי בראות ומצאו בהן קישוריות רכות הבודק המליץ על המשך ברור ורפא ראה המליץ על ביופסיה את התרופה אמיודקוור חדלתי לקחת לפני כ 5 חודשים ובמקומה אני מקבל ריטמונרום 150 האם יש קשר בין לקיחת אמידי וקור לקישוריות בראות תודה

שלום, יכול להיות אם כי זו לא הצורה השכיחה של השפעת אמיודרון על הריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה