עישון פסיבי אחרי הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/04/2019 | 13:55 | מאת: דימה

דוקטור יקר שלום רב אני חולה סיאופידי דרגה 1,מתפקד, עובד ,הולך, לא מעשן כבר 8חודשים.לא אינפזמה לפי ct שביצעתי בדצמבר18.בן44.יש לי שאלה :אני הולך לצאת עם מישהי שמעשנת.השאלה האם במגע פיזי איתה נשיקות וכולי יכול להיגרם יותר נזק לראות שלי שגם כך פגומים.?היא הבטיחה שלידי לא תעשן.אבל אם היא מעשנת ואני מנשק אותה אחרי שהיא כל יום עישנה יכול להזיק לי?תודה מראש

שלום, אם היא לא מעשנת לידך החשיפה לעשן זניחה ולא צריך לחשוש, מצד שני נראה לי שהחשש המרכזי הוא שתחזור לעשן ועדיף עם תנסו יחד עם הקשר להימנע שניכם מעישון לטובת שניכם.

מנהל פורום מחלות ריאה