מים בריאות..האם ניתן לייבש את המים?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/04/2019 | 21:54 | מאת: ליבנת

בעית מים בריאות.. לאמא שלי יש מים בריאות וכל חודשים ניגשת לניקור האם יש דרך למנוע זאת??

שלום, זה תלוי מה הסיבה למיים, במידה שמדובר למשל באי ספיקת לב, לעיתים טיפול מתאים במשתנים יכול למנוע הצטברות מים חוזרת. יש גם פתרונות אחרים לפי הנסיבות.

21/04/2019 | 00:19 | מאת: ליבנת

אשמח לדעת איך ניתן לעצור זאת? איזה טיפול ניתן למנוע זאת? הייתי שמחה ליצור עימך קשר בפרטי לתשובה או ייעוץ

שלום, אני מצטער, לצורך מתן ייעוץ פרטי יש לראות את התמונה כולה כולל מחלות הרקע, צילומי חזה, הטיפולים שמקבלת, בדיקה גופנית ועוד.. לצערי אין באפשרותי לעשות זאת במסגרת הפורום. המקום לבירור וטיפול מסודר הוא במרפאת ריאות. בפורום, אני משתדל לתת כיוון ועקרונות ללא טיפול ספיציפי מאחר שהתמונה שאני מקבל היא בהכרח חלקית.

21/04/2019 | 18:47 | מאת: ליבנת

האם ניתן ליתור עמך קשר בפרטי?

מנהל פורום מחלות ריאה