טיסה להודו לצרכי עבודה כשבע שעות טיסה,האם אין בעיה מבחינה רפואית?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/03/2019 | 09:53 | מאת: סיגל

שלום דר, שמי סיגל ואני כמעט בת 50. בתאריך 22,2,19 בדיקת אקו לב,דליפה אאורטלית קלה,דליפה מיטרלית קלה,דליפה טריקוספידאלית קלה,תפקוד דיאסטולי תקין ,קרדיולוג אמר שזה תקין, ולברר עם רופא ריאות לגבי הממצא הזה:לחץ דם ריאתי סיסטולי מוערך כ 37 ממ"כ. בתאריך 11,3,19 סיטי עמוד שדרה צווארי בגובה C1-D1 ,שינויים פיברו אטלקטטים בפסגות הריאות,מה זה אומר? אשמח לתשובתך על הכל תודה רבה

שלום, אין בעיה לטוס למרות התוצאות של האקו והסיטי. הממצאים מראים על שינויים קלים מהנורמה שלא מעידים על מחלה משמעותית. ממליץ על הערכה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה