נשימות.עמוקות.תכופות,פיהוק, עייפות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/03/2019 | 17:37 | מאת: אפרת

שלום, בני החייל חווה תחושת מחסור בחמצן, לוקח נשימות.עמורות כל כמה דקות, מפהק לעיתים תכופות, עייף מאוד וחלש. זה נמשך כבר ימישה ימים, והחל לאחר צניחה ממטוס בצבא וסחיבת.ציוד כבד במאמץ.פיזי גהוה ובתנאי קןר. בדיקות רנטגן ריאה לא העלו תוצאה של דלקת ריאות. הסימנים החיוניים תקינים, סטורציה בדם ואקג תקין. לא נערכו בדיקות דם. ראו אותו כבר שני רןפאים שלא מצליחים לאבחן את הבעיה. יודע אולי במדה מדובר?

שלום, כדאי לבצע בדיקות דם. אולי הוא סובל מתשישות בגלל העומס שהוא עובר וזקוק למנוחה.

מנהל פורום מחלות ריאה