דלקת ריאות חזרה לאחר 4 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/03/2019 | 01:36 | מאת: תמר

שלום , לבני בן 7 היה דלקת ריאות וטופל באנטיביוטיקה .4 חודשים לאחר מכן החל להשתעל שיעול כלב ללא חום , הבדיקה של הריאות בידי הרופא נמצא שהריאות נקיות . השיעול החמיר ואיתו החום. ואז הרופא אמר שזו דלקת ריאות ושוב נתן אותו תרופה. שאלתי : האם עלי לפנות למומחה ריאה בנידון ? האם לבצע צילום ריאות נוסף ? עלי לדאוג מכך ?

שלום, דלקות בדרכי הנשימה שכיחות גם בילדים וגם במבוגרים. אם הייתה דלקת ריאות קשה במיוצד, אם אין שיפור בעקבות הטיפול או אם ישנן דלקות ריאה חוזרות מומלץ לפנות לרופא ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה