צילום חזה 2 ללא תסנין ברור מה זה ?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/03/2019 | 18:52 | מאת: מיה

הבת שלי בת שנתיים נשלחה למיון שנדבר עם מציאת תסנין lll !!!! וחשד לדליקות ריאות ! היא נטלה מוקסיפן והחום נותר גבוה הגיעה למיון שניידר עם הפניה ושם נכתב לי בדף השחרור צילום חזה ללא תסנין ברור ! מה זה? אמרו להמשיך. מוקסיפן . אשמחלהביןתודה

שלום, זה אומר שלא ראו בבירור דלקת ריאות בצילום אבל הם לא בטוחים ובכל מקרה חשבו שיש זיהום בריאות וצריך אנטיביוטיקה. לפעמים גם זיהום בסימפונות מקורו בחיידק ולא רואים אותו בצילום.

מנהל פורום מחלות ריאה