דלקת ריאות-טיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/03/2019 | 20:07 | מאת: סיון

היי אני בת 25 בעוד חודשיים ללא מחלות כרוניות מלבד לאלרגיות עונתיות, לפני כיומיים התחלתי לחוש בכאבים נוראיים בכל הגוף במיוחד באיזור השכמות והצוואר קשיים בנשימה ושיעול רב עם ליחה שפצע ממש את הגרון עד כדי כמעט רצון להקיא מרוב חנק. אתמול התחיל חום שהגיע עד 39.4 כמובן מלווה בבחילות סחרחורות וכאבי ראש, היתי אצל הרופא שטענה כי מדובר בדלקת ריאות. קיבלתי אתמול טיפול בZETO 250 לחמישה ימים שביום הראשון נדרשתי לקחת 2 קפליות ולאחר מכן אחת לכל יום. מאתמול חשה בשיפור-לא היה היום חום, גופנית פחות חלשה אך עדיין מתקשה בנשימה ברצוני לציין ששוקלת ק״ג 72 והגובה הוא 1.71 הרופאה נתנה לי לאחר פיענוח הצילום של הריאות מרשם לזינט עשרה ימים לקחת בנוסף פעמיים ביום החל ממחר במידה ואין שיפור מחר. החשש שלי הוא מהחמרה במצב לאחר מספר ימים במידה ומחר יהיה שיפור ולא אקח את הטיפול של הזינט בנוסף. האם אני יכולה להיות בטוחה בכך שZETO מבחינת המינון מספק כדי להבריא אותי במידה ויש שיפור? או בכל מקרה להתחיל גם הטיפול בזינט? בבקשה תשובתך

שלום, אם את מרגישה יותר טוב אין צורך להוסיף את הזיננט והזטו מספיק.

מנהל פורום מחלות ריאה