הפרעה רסטריקטיבית ממקור חיצוני

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/03/2019 | 05:24 | מאת: אמיר

שלום רב, אני בן 32 ומעשן 17 שנה,בבדיקת ריאות עקב קוצר נשימה התגלה הפרעה רסטרקטבית בינונית,חיצונית. הקוצר נשימה נמשך לי כבר 3 שבועות והחמיר לי יותר בימים האחרונים,הייתי במיון ואמרו שהצילום חזה תקין.עשיתי בדיקות לב מאמץ וגם הם תקינות. מה אפשר לעשות בכדי שהקוצר נשימה ייפסק?מה אפשר לעשות לגבי הההפרעה הרסטריקטיבית?

שלום, אני מניח שהיתה בעיה טכנית בביצוע הבדיקה. מציע להפסיק לעשן ולחזוג על תפקודי ריאה כעבור 3 חודשים.

מנהל פורום מחלות ריאה