קוצר נשימה בשכיבה על הגב

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/03/2019 | 08:51 | מאת: דניאלה

בת 44 סובלת יל"ד. באקו לב נרשם אי ספיקה קלה ביותר וחשד לתפליט פלאורלי. הרופא אמר שהוא לא שומע מים בריאות. ואנינמרגישה קוצר כשאני שוכבת על הגב או בעלייה במדרגות. יש משהו שיכול לגרום לי לתופעות אם הבדיקת אקו נחשבת לתקינה? תודה מראש

שלום, לפי התשובה הלב תקין. כדאי לבצע צילום חזה לראות אם יש נוזל סביב הריאות ומהי כמותו.

04/04/2019 | 23:44 | מאת: דניאלה

צילום חזה שדות הריאות בהירים האם זה נוזל בריאה ואם כן איך יןדעים מה כמותו כל הריאות???

מנהל פורום מחלות ריאה