Nsip lung disease yali

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/02/2019 | 20:27 | מאת: יאלוש

היי אני מאובחנת ב nsip מטופלת באימוראן אני בת 38 ויש לי שאלות מה תפקיד אימורן במחלה אם נאמר לי עי רופא ריאות שזו מחלה מיתקדמת אני כבר 3 שנים סובלת ורק לפני חודש אובחנתי במחלה יש לי קוצר נשימה במאמץ קל ביותר וכן צפצופים לעיתים ישנן כיח עכור דמי שיעול טורדני ועוד דבר שרציתי לדעת מה המשמעות של מחלה מיתקדמת ....

שלום, אימורן הוא טיפול נגד מערכת החיסון שגורמת לדלקת במחלה זו. מחלה מתקדמת הכוונה שהיא מחלה שהחמירה. עם זאת, דרגת החומרה נקבעת לפי תפקודי הריאות ויכולת המאמץ. יש להיות במעקב במרפאת ריאות באופן רציף.

מנהל פורום מחלות ריאה