פיאנוח צילום ריאות חוזר- לחוצה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/02/2019 | 21:35 | מאת: יערה

שלום רב לפני למעלה משבוע אובחנתי עם דלקת ריאות לאחר בדיקת רופא וצילום חזה טופלתי בטיפול אנטביוטי של זינת והיום לאחר 10 ימים נדרשתי לבצע צילום חוזר לוודא שהדלקת עברה תשובת הפיאנוח- הצלחה בבסיס צד ימין פחתה לעומת צילום קודם אך עדיין קיימת ייתכן ומדובר בתמט סגמנטרי אין לראות תפליט פלאורלי צל הלב אינו מורחב אודה מאוד אם תוכלו לסייע לי להבין מה זה אומר לחוצה..

שלום, ביצעת את הצילום מוקדם מידי. מציע לחזור על צילום עוד חודש ועד אז אני בטוח שהדלקת תספיק להיעלם דם מהצילום.

מנהל פורום מחלות ריאה