עבודה בקרב אבק בחדר מלא אבק נמצאה רגישות לאבק

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/02/2019 | 12:55 | מאת: אנונמי

שלום דוקטור לפני שבועיים התחלתי עבודה חדשה ובה הייתי צריך לנקות חדר מלא אבק, באותו הזמן לא ידעתי שאני רגיש לאבק ושהייתי בחדר 6 שעות, לאחר המקרה גיליתי שאני רגיש לאבק והתחילו לי שיעולים עם דם, קציתי לדעת האם הריאות מתנקות מתישהו מהאבק אשר נמצא בהם כי לפי מה שהבנצי, הם כן יתנקו בזמן הקרוב לא כמו עשן שזה אף פעם לא מתנקה לפי מה שהבנתי אז השאלה שלי זה האם בחודש הקרוב הריאות שלי יסיימו להתנקות מהאבק, ואם לא אז מה יש לעשות בקשר לזה.

שלום, לרוב אין בחשיפה חד פעמית סיכון ממושך. לפעמים באנשים עם רגישות יכול להתפתח התקף אסתמה ואז יש לטפל בזה. ממליץ לפנות לרופא המשפחה.

מנהל פורום מחלות ריאה