שימוש בסיפיריבה עם אונברז.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/02/2019 | 03:21 | מאת: יונה חיים

לא אמרתי לי איך משתמשים באונברז עם ספיריבה אני חולהc.o.p.d משתמש נכון להיום רק בספיריבה בבוקר עם סרטייד 500. אני בתאילנד ושלחו מישראל אונברז 300. רופא מקומי הציע לי וגם רופא המשפחה שלי . שאלתי אחרי שימוש בספיריבה וגם בסרטייד כמה שעות אחרי זה אני יכול לקחת אונברז. בתשובתך..הקודמת אמרת שיש באונהרז מרכיב שדומה לסרטייד. במהמרים קודמים ידוע לי שרוב החולים לקחו אונהרז היה הקלה משמעותית במערכת הנשימה.עשיתי בדיקת ליחה ולא נמצאו ממצאים כמו דלקת. מודה לך על תשובתך .

שלום, כמו שכתבתי יש כפילות בין אונברז, ספיריבה וסרטייד. אפשר לקחת את האונברז במקום הסרטייד ולראות מה יותר טוב.

מנהל פורום מחלות ריאה