שאלה לגבי שיעול לילד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/02/2019 | 19:02 | מאת: מירי

היי שאלתי אותך לגבי בני שמשתעל בהתחלה היה שיעול טורדני לקחתי אותו לרופא ראות הוא אמר שיש לו סינוסטית ודלקת בדרכי הנשימה הרופא נתן אנביוטיקה אוגמטין ספרי אוטורבין וכדור איספד ומשאף בוקר ערב לציין הילד עשה תפקודי ראיה אין לילד אסמה שאלתי היום יום הרבעי לטיפול עדיין יש לילד שיעול מתי זה אמור לעזור ? ואים זה לא יעזור מה זה יכול להיות ? השיעול תופס אותו בבוקר ובערב שאלתי האים כדאי לעשות צילום חזה האים בדיקת תפקודי ריאות אמינה כול הזמן שאני הולכת לרופא הריאות נקיות

שלום, לפעמים שיעול יכול להמשך גם חודש אחרי זיהום נשימתי. נראה לי שהטיפול שקיבלתם הולם וצריך להיעזר בסבלנות. לגבי צילום אם אין החמרה הייתי מחכה.

02/02/2019 | 19:32 | מאת: מירי

תודה אוקי קיבלנו טיפול טוב אבל מתי הוא אמור להשפיעה

מנהל פורום מחלות ריאה