בהמשך לתשובתך nsip lung disease

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/01/2019 | 21:56 | מאת: יאלי

שלום לגביי טיפול התחילו לי מדכאי חיסון לא סתרואידים מבחינת המצב לא הכי טוב ...אני הבנתי שהמחלה הזו כרונית שומרים על הקים שלא יתדרדר כי נאמר לי שעם השנים פחו. טוב מקווה שלפחות הטיפול יעזור כי אני סובלת מאוד למיטב ידיעתי התחילו טיפול באימוראן סטרואידים יש לי בעיה לקחת . האם זאת מחלה מדבקת או שנדבקים ממנה למשל כשמישתעלים תודה

המחלה לא מדבקת. הטיפול בסטרואידים הוא היעיל ביותר. אימורן ניתן לרוב כתרופה שניה. המחלה היא אכן כרונית אך יכולה להשתפר מאוד עם הטיפול.

מנהל פורום מחלות ריאה