ריאות תפקודי ריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/01/2019 | 17:32 | מאת: חלי R

האם וכמה מסוכן להיות עם דיפוזיה במספרים אלו האם ניתן לשלוח קובץ תמונב כללית תפקוי ריאה תפודי ריאה דיפוזיה 44 בברכה אני

שלום, מה שחשוב זה למנוע פגיעה נוספת כמי למשל בחשיפה חעישון וגם לוודא שבאמת מדובר באמפיזה בעזרת בירור במרפאת ריאות.

12/02/2019 | 18:36 | מאת: חלי

מד בר באפיזמה אסטמה ו COPD מוגדרת הנכות כללית אין מה לוודא זה כבר אובחן ליפני עשר שנים ומוגדרץ חולה בשלושת המחלות הללו ואחן עישון מיסה עשר שנים מרגישה עייפות כרונית כאבים בשרירים בעצמות האם יש טיפול חדשני מעבר לתרופות רלבל וספירבה

מנהל פורום מחלות ריאה